Cancellation policy

Yleiset varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa, mikäli asiakkaan ja Venejoen Mylly Oy:n (myöhemmin majoittaja) välillä ei ole tehty muuta erillistä sopimusta.

Varaaminen ja varausvahvistus

Varatkaa majoituksenne Online–varausjärjestelmän kautta osoitteessa www.venejoenpiilo.com

Varaukset vahvistamme sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilattu majoitus. Onnistuneen varauksen jälkeen järjestelmä lähettää teille sähköpostitse vahvistusviestin automaattisesti.

Olkaa huolellinen sähköpostiosoitetta syöttäessä. Jollette saa varausvahvistusta ja kuittia suorituksestanne tarkistakaa ensimmäisenä sähköpostinne roskapostilaatikko.

Online–järjestelmässä varattavien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Varauksen yhteydessä sitoudutte kyseisenä aikana voimassa oleviin ehtoihin. Meille varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt.

Maksutavat

Tuotteet ja palvelut maksetaan tilauksen yhteydessä. Online–varausjärjestelmässä voidaan maksaa varaus luottokortilla. Maksuihin liittyvistä reklamaatioista vastaa maksunvälittäjät. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Saapumatta jättäminen

Jos asiakas jää saapumatta eikä varausta ole peruttu, majoittajalla on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

Varauksen peruutus

Varauksen peruutus tulee tehdä ottamalla yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla.
Majoitukset voidaan perua maksutta, kun peruutus tehdään viimeistään 4 päivää ennen majoitusta.
Mikäli peruutus tehdään alle 3 vuorokautta majoituksen alkamisesta peritään koko majoituksen hinta.
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai majoittajasta riippumaton este, voi majoittaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin.
Pakottavista syistä majoittajalla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen. Majoittaja korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuvat välittömät kustannukset.

Mikäli varauksesta on aiheutunut majoittajalle erityisiä kuluja esimerkiksi tilatuista lisäpalveluista, veloitetaan ne täysimääräisenä varauksen peruutustilanteessa.

Muuta

Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin. Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Majoittaja käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Päivitetty 14.7.2023